GALA Mošt hroznový, moravský, Bio

Kód: D0378
191 Kč / ks 254,67 Kč / 1 l
Skladem
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Gala hroznový mošt bio z hroznů z moravských vinic, pasterováno, bez konzervantů a přidaného cukru, nefiltrováno.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Gala hroznový mošt bio 100 % hroznový mošt z hroznů z moravských vinic, pasterováno, bez konzervantů a přidaného cukru, nefiltrováno. Hroznový mošt bio aktuálně v prodeji ročník 2022, bílý vinice: Hermesdorfen (Perná) 100 % hroznový mošt z hroznů z našich vinic, pasterováno, bez konzervantů a přidaného cukru, nefiltrováno 0,75 l opatřeno šroubovým uzávěrem

Doplňkové parametry

Kategorie: Gala vinařství
Záruka: 6
Značka: Gala Vinařství
Oblast původu: Mikulovská vinařská podoblast
Barva vína: Bílé víno
Ročník: 2022
Klasifikace: Vinný mošt
Obsah alkoholu: 0,0 %
Obsah cukru: sladké
Objem: 0,75 l
Země původu: Česká Republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
VINAŘSTVÍ
GALA
ČESKÉ
BAVORY - MIKULOV

Rodinné vinařství Gala hospodaří na 9 ha vlastních vinic v jedinečném Terroir Pálava. Vinice se nacházejí na svazích Stolové hory ve viničních tratích obcí Bavory a Perná. Samotné vinařství naleznete na úpatí pálavského hřebenu v malé vesničce Bavory poblíž Mikulova. S celkovou produkcí kolem 40 tisíc láhví se řadí mezi menší moravská vinařství.

Ing. Jaromír Gala odstartoval tento úspěšný projekt v září roku 2007. Toto takzvané „boutique vinařství“ nyní patří mezi absolutní špičku moravských vinařství, které je zajímavé nejen originálními víny vysoké kvality, ale také citlivým a komplexním pohledem na vinařství s pečlivým přístupem k vedení vinohradů. Základním prvkem je pro Jaromíra přístup, při kterém bere půdu jako živý organismus, ve vinici klade důraz na ruční práce, péči o každý jednotlivý keř, redukci hroznů, ruční sběr a co nejšetrnější zpracování.

Podle kvality jednotlivých ročníků produkují dvě řady vín. Základní „Vesnice Bavory-Perná“, která zraje a kvasí v nerezových tancích a případně ve starších dubových sudech.

Pro vyšší řadu bílých vín „Hermes“ jsou používány nové nebo starší dubové a akátové sudy a 10 měsíců je prováděná batonáž. Červená vína z vyšší řady „Bergrus“ zrají 12 měsíců na barikových sudech. Vinařství vyrábí také vynikající sekty připravované tradiční metodou kvašením v láhvi.