Barbera
Nejprodávanější

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Hřejivá Barbera… vůně je ovocně omamná, vyzařuje dostatek zralého ovoce. Dlouhá, pružná chuť s bohatostí ovoce a koření se sametovým závěrem.

Hřejivá Barbera… vůně je ovocně omamná, vyzařuje dostatek zralého ovoce. Dlouhá, pružná chuť s bohatostí ovoce a koření se sametovým závěrem.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně zralého bobulového ovoce, jež přechází do pikantních balzamických tónů. To vše je podpořeno tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně zralého bobulového ovoce, jež přechází do pikantních balzamických tónů. To vše je podpořeno tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně zralého bobulového ovoce, jež přechází do pikantních balzamických tónů. To vše je podpořeno tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně zralého bobulového ovoce, jež přechází do pikantních balzamických tónů. To vše je podpořeno tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Výjimečné ve stylu, charakteru i osobitosti, vůně je opiově omamná, vyzařuje dostatek zralého ovoce, skořice, s pikantní balzamické notou.

95 / 100 Guida Essenziale ai Vini d’Italia” – Daniele Cernilli – 2020 + tre bicchiere “Gambero Rosso” 2020 +

97 / 100 Guida Essenziale ai Vini d’Italia – Daniele Cernilli – 2021 Special Award “Best Barbera of the Year” – Daniel

Charitativní projekt, Barrique 18 měsíců, Cabernet Sauvignon 40%, Barbera 20%, Nebbiolo 20%, Dolcetto 10%, Syrah 5%, Petit Verdot5%.

Charitativní projekt, Barrique 18 měsíců, Cabernet Sauvignon 40%, Barbera 20%, Nebbiolo 20%, Dolcetto 10%, Syrah 5%, Petit Verdot5%.

Charitativní projekt, Barrique 18 měsíců, Cabernet Sauvignon 40%, Barbera 20%, Nebbiolo 20%, Dolcetto 10%, Syrah 5%, Petit Verdot5%.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.
Barbera
Synonyma a názvy v různých zemích
Synonyma a regionální názvy pro odrůdu Barbera.
Hlavní pěstitelské oblasti
Oblasti známé pro pěstování odrůdy Barbera.
Typické výrobní techniky
Typické výrobní postupy používané u vín odrůdy Barbera.
Senzorické vlastnosti vín
Charakteristické senzorické vlastnosti vín z odrůdy Barbera.
Slavná vína a vinaři
Známá vína a producenti odrůdy Barbera.