Víno dle odrùdy
-
Arinto
-
Arneis
-
Assyrtiko
-
Barbera
-
Biancolilla
-
Cabernet Franc
-
Cabernet Moravia
-
Cabernet Sauvignon
-
Canaiolo
-
Cao
-
Carignan
-
Carricante
-
Cerasuola
-
Ciliegiolo
-
Cinsault
-
Codega
-
Colombard
-
Colorino
-
Cortese di Gavi
-
Corvina
-
Corvinone
-
Dolcetto
-
Fiano
-
Folgasao
-
Frankovka
-
Garganega
-
Garnacha
-
Gewürztraminer (Tramín červený)
-
Gewürztraminer (Tramín èervený)
-
Glera
-
Gouveio
-
Graciano
-
Grecanico
-
Grenache
-
Grillo
-
Grüner Veltliner (Veltínské zelené)
-
Hibernal
-
Chardonnay
-
Chenin blanc
-
Lagrein
-
Macabeu
-
Malagouzia
-
Malbec
-
Malvasia
-
Malvasia Fina
-
Malvasia Puntinata
-
Mammolo
-
Marselan
-
Marzemino
-
Maturana
-
Mazuelo
-
Merlot
-
Modrý Portugal
-
Montepulciano d´Abruzzo
-
Moscato
-
Mukát moravský
-
Müller Thurgau
-
Muškát moravský
-
Nebbiolo
-
Negroamaro
-
Nero Buono
-
Nero d'Avola
-
Neuburské
-
Nocellara del Belice
-
Nocera
-
Oseleta
-
Pálava
-
Parellada
-
Petit Verdot
-
Pinot Bianco
-
Pinot blanc
-
Pinot Grigio
-
Pinot Gris
-
Pinot nero
-
Pinot Noir
-
Primitivo
-
Rabigato
-
Riesling
-
Rivaner
-
Roditis
-
Rondinella
-
Rulandské bílé
-
Rulandské edé
-
Rulandské modré
-
Rulandské šedé
-
Ryzlink rýnský
-
Ryzlink vlaský
-
Ryzlink vlašský
-
San Colombano
-
Sangiovese
-
Sauvignon Blanc
-
Sémillon
-
Shiraz
-
Schiava
-
Solaris
-
Svatovavøinecké
-
Svatovavřinecké
-
Syrah
-
Tempranillo
-
Terret
-
Tinta Barroca
-
Tinta Roris
-
Touriga Franca
-
Touriga Nacional
-
Tramín
-
Tramín červený
-
Tramín èervený
-
Trebiano
-
Trollinger
-
Veltínské zelené
-
Verdejo
-
Verdiso
-
Vermentino
-
Vernaccia di San Gimignano
-
Vernatsch
-
Viognier
-
Viosinho
-
Viura
-
Xarel.lo
-
Xinomavro
-
Zweigeltrebe
Nejprodávanější

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Hřejivá Barbera… vůně je ovocně omamná, vyzařuje dostatek zralého ovoce. Dlouhá, pružná chuť s bohatostí ovoce a koření se sametovým závěrem.

Hřejivá Barbera… vůně je ovocně omamná, vyzařuje dostatek zralého ovoce. Dlouhá, pružná chuť s bohatostí ovoce a koření se sametovým závěrem.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně zralého bobulového ovoce, jež přechází do pikantních balzamických tónů. To vše je podpořeno tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně zralého bobulového ovoce, jež přechází do pikantních balzamických tónů. To vše je podpořeno tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně zralého bobulového ovoce, jež přechází do pikantních balzamických tónů. To vše je podpořeno tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně zralého bobulového ovoce, jež přechází do pikantních balzamických tónů. To vše je podpořeno tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Výjimečné ve stylu, charakteru i osobitosti, vůně je opiově omamná, vyzařuje dostatek zralého ovoce, skořice, s pikantní balzamické notou.

95 / 100 Guida Essenziale ai Vini d’Italia” – Daniele Cernilli – 2020 + tre bicchiere “Gambero Rosso” 2020 +

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

97 / 100 Guida Essenziale ai Vini d’Italia – Daniele Cernilli – 2021 Special Award “Best Barbera of the Year” – Daniel

Charitativní projekt, Barrique 18 měsíců, Cabernet Sauvignon 40%, Barbera 20%, Nebbiolo 20%, Dolcetto 10%, Syrah 5%, Petit Verdot5%.

Charitativní projekt, Barrique 18 měsíců, Cabernet Sauvignon 40%, Barbera 20%, Nebbiolo 20%, Dolcetto 10%, Syrah 5%, Petit Verdot5%.

Charitativní projekt, Barrique 18 měsíců, Cabernet Sauvignon 40%, Barbera 20%, Nebbiolo 20%, Dolcetto 10%, Syrah 5%, Petit Verdot5%.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.