Nebbiolo
Nejprodávanější

Vůně vyzařuje dostatek zralého, drobného, červeného ovoce, přecházejícího do pikantní kořenité noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva. Středně plná, hřejivá, pevná chuť s...

Výjimečné ve stylu, charakteru i osobitosti, vůně je opiově omamná, vyzařuje dostatek zralého ovoce, skořice, s pikantní balzamické notou.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Výjimečné ve stylu, charakteru i osobitosti, vůně je opiově omamná, vyzařuje dostatek zralého ovoce, skořice, s pikantní balzamické notou. Robert Parker: 94 points

Výjimečné ve stylu, charakteru i osobitosti, vůně je opiově omamná, vyzařuje dostatek zralého ovoce, skořice, s pikantní balzamické notou. Robert Parker: 94 points

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny ušlechtilého dřeva a čokolády.

Barolo Dagromis DOCG 2019, vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Barolo Dagromis DOCG 2019, vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého bobulového ovoce, s pikantními balzamickými tóny doplněné o tabák, kůži , cedr a grafit. Robert Parker: 94 points, Vinous: 95...

Riserva je kategorie vyhrazená pro ta nejlepší a nejkomplexnější vína Barolo.

Riserva je kategorie vyhrazená pro ta nejlepší a nejkomplexnější vína Barolo.

Riserva je kategorie vyhrazená pro ta nejlepší a nejkomplexnější vína Barolo.

Barolo Cannubi 2012 od vinařství Elio Altare je elegantní a sofistikované víno z prestižní vinice Cannubi v oblasti Barolo.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, jako je černá třešeň přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru, kouře, lékořice, kůže a roztaveného dehtu.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, s náznakem fialkek přecházející do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Je to mistrovské dílo, výjimečné ve stylu, charakteru i osobitosti. Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského...

Je to mistrovské dílo, výjimečné ve stylu, charakteru i osobitosti. Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského...

Je to mistrovské dílo, výjimečné ve stylu, charakteru i osobitosti. Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského...

Hrozny tohoto jedinečného Barola jsou ručně, zbaveny třapin Uno per Uno - doslova "bobule po bobuli / kuličku po kuličce".

Hrozny tohoto jedinečného Barola jsou ručně, zbaveny třapin Uno per Uno - doslova "bobule po bobuli / kuličku po kuličce".

Hrozny tohoto jedinečného Barola jsou ručně, zbaveny třapin Uno per Uno - doslova "bobule po bobuli / kuličku po kuličce".

Hrozny tohoto jedinečného Barola jsou ručně, zbaveny třapin Uno per Uno - doslova "bobule po bobuli / kuličku po kuličce".

Hrozny tohoto jedinečného Barola jsou ručně, zbaveny třapin Uno per Uno - doslova "bobule po bobuli / kuličku po kuličce".

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, s náznakem fialkek přecházející do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru. Grandiosní, hřejivá, pevná chuť s bohatostí...

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, švestek, burůvek s náznakem lékořice, fialky, přecházející do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, s náznakem fialkek přecházející do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, s náznakem fialkek přecházející do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, s náznakem fialkek přecházející do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.

Vůně vyzařuje dostatek zralého ovoce, přecházejícího do pikantní balzamické noty podpořené o tóny španělského cedru.
Nebbiolo
Synonyma a názvy v různých zemích
Synonyma a regionální názvy pro odrůdu Nebbiolo.
Hlavní pěstitelské oblasti
Oblasti známé pro pěstování odrůdy Nebbiolo.
Typické výrobní techniky
Typické výrobní postupy používané u vín odrůdy Nebbiolo.
Senzorické vlastnosti vín
Charakteristické senzorické vlastnosti vín z odrůdy Nebbiolo.
Slavná vína a vinaři
Známá vína a producenti odrůdy Nebbiolo.